Visuaalisen markkinoinnin ammattilaisille suunnattu Visualistit Ry (ent. Somistajayhdistys Ry) on jo vuodesta 1950 tehnyt työtä alan tunnettuuden ja näkyvyyden kasvattamiseksi.

Nosta sinäkin ammatillista statustasi liittymällä kasvavaan joukkoomme, joka jakaa kiinnostuksen visuaalista markkinointia kohtaan!

Jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan yritysvierailuihin, koulutuksiin ja kokouksiin sekä muihin mielenkiintoisiin tapahtumiin. Saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään sekä virtuaaliseen työkalupakkiimme. Yrittäjänä toimivilla jäsenillämme on mahdollisuus saada näkyvyyttä yritykselleen yhdistyksen kautta.

Aktiivisille jäsenille avautuu myös hienoja mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan ja viemään alaa eteenpäin sekä saada itselleen näkyvyyttä esimerkiksi kirjoittamalla yhdistyksen blogiin.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 30 euroa ja yrittäjäjäsenmaksu 60 euroa. Jäseneksi voit liittyä Visualistit ry:n verkkokaupan kautta.

Tiedotamme toiminnastamme ja eduistamme sähköisellä jäsenkirjeellä. Tervetuloa seuraamaan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

Liity nyt mukaan ja pysy visuaalisen markkinoinnin aallonharjalla!