Kuukauden teema!!

1 toukokuun 2017

Blog post

Hei kaikki! On se aika taas… kuukauden teema on saapunut! Yrittäkää arvata mikä se on 😉 Se on tarpeellista niin kotona kuin myymälöissä, messuosastolla, autossa, mutta monen naisten mielestä erityisesti vaatekaapeissa…. That’s right, säilytys!!!!!

Säilytys on dealmaker tai deal breaker monissa erissä tilanteissa. Kun etsitään vuokra asuntoa, ostetaan uutta keittiötä tai kun ostetaan autoa, pitää tarkistaa onko riitävästi tilaa kaikkeen. Säilytys on mikä tekee sisutussuunnitelmista monipuoliset, tilaan sopivat ja onko eri osa-alueita ja tilan tarpeet otettu huomioon.

Messuosasto on mielestäni yksi vaikeimmista paikoista, missä voi suunnitella säilytystilaa. Yleisimmät/perinteisimpiä ovat pöydän alla, sermien tai verhojen takana tai julisteista tehty “pylväs” ja siinä keskellä ois kaikki kamat piilossa ja toki erillinen säilytyskaappi osaston takana tai vieressä on ehkä helpoin, mutta myös kallein vaihtoehto. Mutta kun on todellinen hätä, messut alkaa ihan just ja osasto on vielä täynnä kaikea, narikka tai lokerikot pelastavat päivän. Tiedätkö ne lokerikot mihin voi laittaa pari euroa ja saat laittaa sen niin täyteen kun vaan voi, saat jopa oma avaimen ja kaikkea he he

Kotona uuffff! Tarvitaan paljon, paljon, paljon säilytystilaa!!! On vaikeaa uskoa kuinka paljon kamaa (ainakin itsellä) on! Vaikka ei kaikki olisi välttämättä tarpeellista, minä pidän tavarastani. Toki teen vähintään kaksi kertaa vuodessa kunnon kaappien siivouksen, ja vien kaikki ylimääräisen “roinan” roskiin, kirpputorille tai kierrätykseen. Ja kuitenki tavaraa riittää! Ja jos olette samanlaisia kuin minä, joka säilytän kaikken “koska saatan  tarvita tämän” todella epätödennäköisissä tilanteissa, tarvitaan säilytys tilaa ja paljon.

Myymälöissä säilytys tila on välttämätöntä! “Taka varasto” on luksusta ja se ei aina ole kauheen iso, joten pitää olla kekseliäs ja löytää tehokkaita ratkaisuja ja ottaa irti jokaisesta neliöstä, unohtamatta korkeutta. Ja myös pitäisi miettiä, että ei kaikki tarvii olla piilossa. Mahdollisuuksien määrä on loputon kunhan pidetään avoin mieli ja annetaan mielikuvituksen lentää.

Seuraavat ovat videoita, joissa on älyttömiä huonekaluja kotiin, myymälään tai toimistoon. Lisää ideoita täällä!

Laura Sanchez

 

Lisää ideoita!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.