Kuukauden teema!!

1 syyskuun 2017

Blog post

Hello!

Syksy on alkanut ja joka kerta yllättää, kuinka nopeasti kesä on tullut ja mennyt. Mutta hei, syksy on myös ihana. Ilta hämärässä ja kynttilä valossa, kuulet kun sade ropisee ikkunalle, viltin alla, villasukat jalassa, iso kupillinen teetä, lukemassa hyvää kirjaa <3 ihanaa!!!

Syyskuussa on paljon hyvää, esimerkiksi 15.9. ollaan järjestämässä Sisustakotia ry:n kanssa intuitio ja trendiennustamisen perusteet seminaarin ja sen jälkeen pidetään yhdistyksen syyskokous! Tästä tulee super mielenkiintoinen päivä monista syistä…

  1. Seminaarin teema on todella mielenkiintoinen
  2. Seminaarin puhujat ovat kova luokan ammattilaisia. He todellakin tietävät mistä on kyse!
  3. Visu awards!!!
  4. Yhdistyksen hallitus on suunnitellut suuria muutoksia yhdistykselle. Sellaisia muutoksia jotka muuttaisivat yhdistyksen kokonaan. Uskomme että jos haluamme tehdä vaikutuksen alallamme on aika tehdä radikaalinen muutos. Kuitenkin mitään ei ole päätetty ilman teitä (jäsenistö), ja syyskokouksessa on se paikka ja aika kun tehdään kaikki lopulliset päätökset! JÄNNÄÄÄÄÄÄ!
  5. On hyvä tilaisuus tutustua mahtaviin tyyppeihin! Ihmisiä jotka tekevät ja ajattelevat samalla lailla kuin sinäkin. Ihmisiä joilla on samat ongelmat! Vaikka me ollaan kaikki hyvin erilaisia; taustoista, ammatilta, perhetilanteista ja ennen kaikki meillä kaikkilla on eri maku ja tapa tehdä asioita, mutta meillä kaikilla on samanlainen halu ja tarve olla alalla! Yhtenäinen visio ja meidän monipuolisuus rikastuttaa meitä. Same thing can be achieved in many ways, so the more we are, a better change we got to do so.
  6. Saman aikana messukeskuksessa järjestetään Habitare ja Forma messut! Joten kokouksen jälkeen voidaan mennä messuille samalla lipulla. Mmh hmm! Awesome!!  http://habitare.messukeskus.com

Jos nämä syyt eivät houkuttele sinua, en tiedä mitä voisi…

  1. Ai niin! Seminaari, kokous ja messut… koko setti maksaa 65€ mutta Visualistit Ry jäsenille on ILMAISTA!!!!!!! Pitää vaan ilmoittaudu tässä!

Tämän kuukauden teema on yrittäjyys. Kuukauden aikana aion laittaa facebook sivulla erilaisia linkkejä, artikkeleita, kuvia, yms. liittyviä yrittäjyyteen ja yrittäjän elämään. Hyviä juttuja kannata jakaa. Siksi facebook on niin suosittu, ihmiset haluavat jakaa ja tietää mitä tapahtuu ympärillämme! Seuraa meita facebookissa ja intagramissa 🙂

Jos te tiedätte hyvän nettisivun, artikkelin tai jopa työelämään liittyvän kevennys kuvan/tarinan laittakaa ihmeessä sinnekin! Jos on paperiversio, ottakaa kuva siitä ja laittakaa se. Ollaan yhdessä tässä monimutkaisessa ja kovasti kilpailussa maailmassa, selvitään voittajana tässä sosiaalisessa mediassa, jos pysytään yhdessä!

Aloitetaan tästä… ensimmäinen linkki, pelkkää asiaa ja tietoa. Myöhemmin ehkä rennompia juttuja 😉

Laura S

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.