Messuterveiset Christmasworldista Frankfurtista!

4 maaliskuun 2017

Blog post

Kannattajajäsenemme Soonin Eeva Vähämäki kävi messumatkalla Frankfurtista ja kirjoitti siitä blogiimme raporttia.

Tammikuun lopussa oli jälleen 11 hallia pullollaan mitä upeimpia osastoja valoineen, sisustus- ja somistus tuotteineen. Kahden päivän aikana keskityimme lähinnä muutaman hallin tarjontaan joissa pääosassa valot, somistus ja sisustus. Kaikille aisteille riitti tarjontaa upeiden moninaisten esillepanojen muodossa, materiaalien kirjossa, tuoksu – ja äänimaailmassa. Valtaisa määrä innoittavia ja inspiroivia kokonaisuuksia tarttui matkaan ja tässä teille pieni makupala messujen annista.

Näissä mennään ajatuksella; Suuri on kaunista!

Valtavan kokoisia valoelementtejä, jotka soveltuu loistavasti kaupunkiin, kauppakeskuksiin, julkisiin rakennuksiin. Valokaton alla vaikkapa kauppakeskuksen käytävillä olisi mukava kävellä, tai miksei istuskella kahviossa ostosten lomassa. Myöskään valoisa ”suihkulähde” ei olisi ollenkaan hassumpi ratkaisu…. ja paljon, paljon muuta valoisaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisustuksessa on menty kauan aikaa hallinneen vaaleuden jälkeen selkeästi askel eteenpäin, kohti tummia, murrettuja sävyjä. Ruskea, turkoosi, harmaa, mudan sävyt, oli vahvasti edustettuna. Samoin viininpunaisen, sinisen ja turkoosin valloittavat variaatiot.Rosoista pintaa, patinoitunutta metallia, materiaalien ja värien taitavaa yhteen sovittamista ei voinut muuta kuin ihailla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fantasiamaailma pastellisessa kukkaloistossaan valloitti täysillä kaikki aistit! Linnun laulua, huikeita materiaali- ja tuoteyhdistelmiä, sekä värien hallittua yhteensovittamista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Messuterveisin!

Eeva Vähämäki/Sooni

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.