Miksi kannattaa liittyä Visualistit ry:n jäseneksi

23 huhtikuun 2017

Blog post

Tämä samainen kysymys varmasti vaivaa monenkin mieltä. Miksi kannattaa liittyä jäseneksi? Ensinnäkin, verkostojen voimaa ei voi rahassa mitata. Mitä aktiivisempi on verkostoitumisessa sen paremmat mahdollisuudet on edetä. Itse liityin yhdistykseen juuri verkostojen vuoksi ja kas kummaa, nyt olenkin yhdistyksen puheenjohtaja!

Yhdistyksemme on teitä varten. Tarvitsemme teiltä ideoita ja vinkkejä siihen mitä te toivoisitte tai tarvitsette, jotta voimme kehittää toimintaamme teille. Yhdistyksen idea on voimaannuttaa omia jäeniään ja edistää visuaalisen markkinoinnin tunnettuutta. Mikäli emme tiedä mitä kentällä kaivataan, sohimme sokkona menemään.

Muistattehan, että olemme kovasti pyrkineet uudistamaan toimintaamme ja meillä on paljon hyvää tarjota teille! Olemme saaneet Tampereelle ja Turkuun omat alajaostot, joten homma laajenee ja kehittyy.

Haluamme teille näkyvyyttä ja alalle arvostusta sekä tietysti TÖITÄ teille. Sen vuoksi on Kuukauden tekijä. Blogijuttu, jossa nostamme joka kuukausi visualistin esiin. Laita juttua tulemaan itsestäsi! Kuukauden tekijä postaukset kiinnostavat kovasti ja ne saavat hyvin lukijoita.

Tapahtumia ja toimintaa vuodelle 2017

Meillä on oma Visu Awards, tunnustus vuoden visualistille, jossa palkintona on 300€ stipendi. Hae mukaan! Vuonna 2016 Visu Awards palkinnon voitti Marjo Koskela.

Skumppa -kävely 20.5. 

Toukokuussa järjestämme jälleen Skumppa -kävelyn 20.5., Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Toivomme, että jäsenemme ympäri Suomea keräävät kasaan porukan ja lähtevät tutustumaan kotikaupunkinsa näyteikkunoihin ja myymälöihin. Otamme mielellämme vastaan kuvia ja kommentteja. Näitä voit jakaa vaikka Facebook -ryhmässämme! Skumppa -kävelystä tulee lisää infoa tuonnempana.

Vinkkipankki

Kokoamme vain jäsenillemme tarkoitettua Vinkkipankkia sivustollemme ja siihen tarvitsemme mahdollisimman paljon ideoita ja toiveita. Hallitus kokoontuu kesäkuussa kokoamaan vinkkipankkia. Käy antamassa omat toiveesi Vinkkipankin suhteen!

Wikipedia sivut

Olemme valmistelemassa myös Wikipediaan sivua visuaaliselle markkinoinnille. Kaikki hyödylliset linkit ja tähän liittyvät ideat ovat tervetulleita.

Pimp My Shop

Meillä on jäsenistömme pään menoksi suunnitteila aivan älyttömän loistava juttu! Tästä tulee lisää infoa myöhemmin, joten seuratkaa ilmoittelua Facebookin jäsenryhmässämme.

Intuitio ja trendiennustamisen perusteet seminaari 15.9. sekä syyskokous ja Forma -messut

Järjestämme Sisusta Kotia ryn kanssa yhteistyössä ainutlaatuisen seminaarin, jossa päästään  sukeltamaan intuition ja trendien maailmaan. Tilaisuus on yhdistysten jäsenille maksuton, ei jäsenille seminaari kustantaa 65€, kannattaa tutustua seminaariin tarkemmin ja ilmoittautua mukaan!

Syyskokous järjestetään samaan aikaan, samoin Visu Awards voittajan palkitseminen. Olemme mukana Forma -messuilla luennoimassa, jotka järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan kuin seminaarimme. Tästäkin kannattaa seurata tiedotteluamme!

 

Auta meitä nostamaan visuaalisen markkinoinnin merkitystä!

Mutta, ilman teitä ja teidän toiveita ei ole yhdistystä. Tarvitsemme kipeästi tietoa siitä, miksi teidän mielestänne ehdottomasti kannattaa tai miksi ei kannata liittyä jäseneksi. Teemme tätä teitä varten, joten tarvitsemme teiltä myös sen palautteen. Kertomalla omat hyvät kokemuksenne, saamme uusia tekijöitä ja verkostomme kasvaa. Kertomalla miksi ette ole liittyneet, saamme tietää miten meidän tulisi kehittää toimintaamme.

Yhdistys on ollut toiminnassa jo vuodesta 1950 ja huippuvuosina yhdistyksessä oli noin 600 jäsentä. Siinä meille verkostoa! Ja tavoitetta.

Ne verkostot. Osallistumalla tapahtumiin tutustut muihin alasi tekijöihin, saat mahdollisesti kasvatettua tietotaitoasi, löydät uusia tapoja toimia ja ehkä jopa inspiroidut! Ainakin saat tukea, se on varma. Tässä siis muutamia muistutuksia siitä, miksi kannattaa liittyä jäseneksi. Vuosimaksu on 30€ ja yrittäjänä toimivalle jäsenelle 60€.

 

Anna Juusela, puheenjohtaja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *