Saammeko esitellä: Visualistit Ry hallitus 2017

19 helmikuun 2017

Blog post

Saimme lisää innokkaita visualisteja hallitukseen ja uusien sääntöjen mukaan voimme pitää kokouksia myös Skypen välityksellä, mikä tarkoittaa sitä, että kauempaakin voi siis osallistua hallitustyöskentelyyn ja vaikuttaa yhdistyksen tekmisiin!  Toivottakaamme tervetulleeksi uudet hallituksen jäsenet, Pirja, Heli, Anna P. Annika ja Virve. Hallituksessa jatkavat Anna J., Katja, Saija, Sanna ja Laura. Paikallisjaostot järjestävät toimintaa omilla alueillaan, jonne on siis kaikki jäsenet tervetulleita. Tampereen jaoston PJ on Sanna Toijala varapuheenjohtaja(at)visualistit.fi ja Turun Annika Aakula turku (at) visualistit.fi.

Puheenjohtajana jatkaa Anna Juusela ja varapuheenjohtajana Sanna Toijala. Sihteeriksi valittiin Pirja Manninen ja toiminnanjohtajaksi Anna Pylsy. Kannattajajäsenasioista vastaa Katja ja Heli ja jäsenkirjeistä, facebookista ja kuukauden teemoista vastaa Laura, Annika ja Virve.

Anna Juusela

Asustelen Vantaalla 2 lapsen ja aviomieheni kanssa.
Olen yrittäjä ja kotiäiti. Yritykseni on Yanca ja tarjoan liiketoiminnan tehostamiseen ja myynnin kasvattamiseen neuvoja.
Lasten kanssa touhuillessa, Visualistit ry:tä sekä omaa yritystä luotsatessa ei tule tekemisen puutetta :).

MOTTO: Jokainen on oman onnensa seppä.


Pirja Manninen

Visualisti / Näyttely- ja tapahtumakoordinaattori, Tammer-Tukku Oy
Menevä arki ja työ vie mennessään. Lapset, harrastukset, työ, Visualistit Ry on osa
oman elämän liiketoimintasuunnitelmaa.
Arjen aikataulutus Valkeakoskella aviomieheni ja 2 lapsen kanssa on ”sopivalla tavalla sekopäistä.” 🙂

MOTTO: Se mitä annat eteenpäin, tulee takaisin. Aina.


Sanna Toijala

Olen Valkeakoskelainen visualisti. Työskentelen Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistolla kouluttajana. Aiemmin olen työskennellyt tavaratalossa, sisustusmyymälässä ja tukkuliikkeessä visualistina. Teinit kotona sanovat ”visuaktivistiksi”. Saimmehan Tampereen jaoston kanssa viime vuonna paljon aikaiseksi.

Motto: #tahto


Anna Pylsy

Olen elämäniloinen muotoilija-visualisti, jonka juuret ovat Joutsassa Keski-Suomen maalaismaisemissa. Nykyään arki ja yritystoiminta pyörii Tampereella. Lande – luova toimisto tarjoaa asiakkailleen mm. tapahtuma- ja myymäläkonseptien suunnittelua, visualistista markkinointia sekä tilavisualisointia. Muotoilijana ja visualistina minua kiehtoo laatu, yksinkertaisuus ja oivallukset. Tavoite on luoda laadukasta ja suomalaista arjen designia sekä viihtyisiä visuaalisia kokonaisuuksia.

Motto: She believed that she could do it -so she did it.


Katja Mäntykoski

Toimin yrittäjänä suunnittelutoimistossani Suunnittelimossa. Minulta saa tila- ja sisustussuunnitelmat niin toimitiloihin, myymälöihin kuin messuille ja kotiin.
Asun Nurmijärvellä kahden lapsen ja aviomiehen sekä koiran kanssa. Harrastuksena on Visualistit R 🙂 Kotiovelta lähtee lenkkipolku metsään, joten siellä käyn koiran kanssa rauhoittumassa ja riehumassa.

Motto: Asioilla on tapana järjestyä.

Virve Arvola

Visualisti yrityksessä Skissi.
Asustelen Ylivieskassa vanhassa rintamamiestalossa, jonka sokkeloinen olemus ja ihana puutarha toimivat hyvänä taustamaisemana visuaalisten suunnitelmien punomisille. Rakastan myymälätyöskentelyä ja suurempien kokonaisuuksien ilmeen suunnittelua, ja viime vuosina olenkin tehnyt monenlaisia projekteja kaupunkikuvan kanssa. Haaveilen omasta myymälästä, jossa käyminen jättäisi jäljen jokaiseen vieraaseen.
Motto: “If you want something you never had, you have to do something you´ve never done”

Laura Sanchez

Olen meksikolainen visualisti. Asun Tampereella mieheni ja koirani kanssa. Olen töissä Tammer-Tukussa. Minua kiinnostaa sisustussuunnittelu, pintaremontti, stailaus, myymälän esillelaitto, DIY projektit ja sisustusalan uudet ilmiöt.
Vapaa-ajallani yhdistystyön lisäksi katson sarjoja- ja dokumentteja. Nautin saunasta, hyvästä ruuasta ja hyvästä seurasta.

Motto: You are what you do, not what you say you will do.

 

Saija Pitkänen

Olen helsinkiläinen visuaalisen markkinoinnin kouluttaja. Tällä hetkellä työskentelen Fortbildningscentrum Prakticumissa. Työskentelin muotiketjuilla visualistina yli kymmenen vuotta ja työn ohessa valmistuin medianomiksi tv- ja radiolinjalta. Innostun visuaalisista kokemuksista ja kauniista esineistä. Pidän kaupunki-matkustelusta, oman Elsa-koiran rapsuttelusta ja juoksemisesta metsäpoluilla.
Motto: Työt pitää ottaa vakavasti, mutta työtä ei pidä tehdä vakavana.

Annika Aakula

Olen visuaalinen markkinoija Turusta. Opiskelen tällä hetkellä alaa lisää Salon seudun ammattiopistossa.
Olen alalla vielä noviisi. Into ja halu oppia on valtava. Siksi löysin itseni myös yhdistystoiminnastakin, joka on ehtinyt antaa jo paljon.
Olen Turun jaoston alulle panija ja toimin jaoston puheenjohtajana.
Motto: Do more of what makes you happy

Heli Kuikka

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.