Syyskokous ja Visu Gaala 2016

6 marraskuun 2016

Blog post

Syyskokous ja Visu Gaala onnistuivat oikein hienosti! Kiitos vielä kerran Tampereen poppoolle upeasta panostuksesta.

Syyskokous

Syyskokous järjestettiin 14.10.2016 kannattajajäsenemme Smarter Surfases tiloissa Tampereella. Meitä oli syyskokouksessa koolla oikein mukava joukko. Nimenmuutos saatiin sääntömuutoksen kautta vahvistettua ja yhdistyksen virallinen nimi on nyt Visualistit ry.

Sääntömuutoksen ja nimiuudistuksen myötä saimme myös uuden jäsenmuodon, yrittäjäjäsenyys. Alalla yrittäjänä toimiva voi nyt liittyä yrittjäjäseneksi ja saada sitä kautta yritystään esille esimerkiksi sivustomme Etsitkö tekijää? sivulle, tammikuussa 2017 sieltä poistetaan muut kuin yrittäjäjäsenmaksun maksaneet. Lisäksi yrittäjäjäsenenä on mahdollista mainostaa osaamistaan yhdistyksen kautta. Otamme myös vastaan mielellämme yhteistyöehdotuksia yrittäjäjäseniltä! Yrittäjäjäseneksi pääset liittymään alta.

Myös jäsenyys vuodelle 2017 on myös jo myynnissä verkkokaupassamme! 

Minni Vierola ICFinistä oli kertomassa kevään 2017 väreistä ja trendisuuntauksista. Ennakotehtävän väripaletti muodostui yllättävän harmoniseksi.

img_4087

fullsizerender

Visu Gaala

Upea Visu Gaala järjestettiin Tampere Talossa 14.10.2016.

visugaala-0229851

Kuva: Visualrama

Kunniapuheenjohtajat

Visu Gaalassa julkistimme uudet kunniapuheenjohtajat Annika Hirvi, hänestä pääset lukemaan lisää täältä ja Tiina Saine. Kuvassa kunniapuheenjohtajat Iris Heikkonen, Annika Hirvi ja Tiina Saine sekä yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Anna Juusela.

visugaala-0220

Kuva: Visualrama

Visu Awards 2016

Visu Awards voittajaksi valitsimme Tuurin Marjo Koskelan. Marjon oli kisaan ilmoittaneet hänen kollegansa kauniilla saatesanoilla. Keskisen Kyläkauppa visutiimeineen tekee upeaa työtä visuaalisen markkinoinnin saralla, Marjon haastattelu löytyy täältä.

marjo-koskela

Kuva: Visualrama

-Anna Juusela

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.