Toukokuun tekijä Laura Sanchez

1 toukokuun 2017

Blog post

Tämän kuukauden tekijä on Laura Sanchez.

Olen Laura Sanchez. Olen kaksoiskansalainen visualisti. Juuret ovat Meksikosta, mutta koko aikuisikääni olen asunnut Suomessa.

Olen aina, ihan pienestä asti, tykännyt sisustaa, järjestää ja askarella. Minulla on kaksi sisustusalan tutkintoa. Tilasomistus artesaanin perustutkintoa ja sisustusalan ammattitutkintoa. On etuoikeus, jopa luksusta, tehdä työkseen mitä voisin tehdä harrastuksena! Ja kolmella eri kielellä 😉 Osaan stailata koteja ja myymälöitä, sisustussuunnittelu on minun bravuuri sekä myös pintakäsittely onnistuu. Olen saanut kaikki ammattitaitojani Suomessa, joten arvostan yksinkertaisuutta, monitoimisuutta ja käytännöllisyyttä, mutta kaikista mitä teen löytyy väriä, persoonallisuutta ja ainutlaatuisuutta. Elämässä ei mikään ole musta-valkoista, joten miksi meidän oleskelutilat pitäisi olla?!

Tällä hetkellä olen visualisti Tammer-Tukussa. Aloitin heillä vuonna 2012 harjoittelijana, siitä lähtien olen ollut heidän kanssa eri jaksoilla kausiapulaisena ja visualistina. Minun työtehtäviin kuuluu näyttelyhuoneiden suunnittelu, purku, toteutus, somistus, ylläpitoa sekä teen esillepanot ympäri myymälään. Autan myös eri tapahtumien toteuttamisessa, joihin Tammer-Tukku osallistuu tai järjestää, esimerkiksi tuotteiden ja somistuksien keräilyyn, tilaukseen tai purkuun ja joskus itsen toteuttamiseen.

Vaikka kuinka ihana työni on, on muutakin elämässä kuin työ. Olen Visualistit Ry hallituksen jäsen ja vastaan Some-asioista, erityisesti kuukauden teema ja facebook ryhmien ylläpitoa. Minun mielesta, if we’re gonna make it sisustus alalla, meidän on nostettava alan maine ja alan olemus ylipäätänsä! Saada yrityksiä ymmärtämään kuinka tarpeellisia me visut oikeasti ollaan 😉 Siksi pidän tärkeänä olla Visualistit Ry jäsen. Suosittelen!

Toinen harrastukseni ovat eläimet <3 Olen Animalian jäsen sekä yritän osallistu mahdollisimman moniin Animalian ja Oikeutta eläimille-yhdistyksen tapahtumiin kuin mahdollista. Mielestäni tämä maailma on meille kaikille ja on meidän kaikkien tehtävä pitää heistä huolta. Jokaisen saa auttaa kuinka haluaa tai niin paljon kuin pystyy. On monta tapaa miten voi auttaa esim. tukemalla yhdistyksiä tai järjestöjä, vapaaehtoistyö, valitsemalla eettisiä tuotteita, yms. Tärkein on löytää mistä on itse kiinnostunut, mikä on “lähellä kotia” ja tehdä asialle jotain!

Kuitenkin minun lempipaikka koko maailmassa on kotona, sohvalla katsomassa sarjoja, mieheni vieressä ja meidän koira sylissäni <3 No… kyllä Meksikon rannalla margarita kädessä ja kirja toisessa, on myös todella mukava olla 😀

Laura Sanchez

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.